Σελίδες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τά δύσκολα γιά τό χωριό μας.

                ΠΡΟΣΌλους όσους χρόνια τώρα φορτώνω – ζαλίζω με emails, ενημερωτικά για τον τόπο μου.
Από καιρό ήθελα να σας ενημερώσω ότι η όποια συμβολή μου σε αυτή την ερασιτεχνική προσπάθεια για ενημέρωση γύρω από τον τόπο που γεννήθηκα και ζω, δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον, για λόγους προσωπικούς. Τα χρόνια και οι ανελαστικές προσωπικές σκοτούρες, είναι στοιχεία αμείλικτα και αρνητικά.
Συμπτωματικά και η φωτογραφική μηχανή χάλασε!!!! με αβέβαια την τύχη της και έτσι θεωρώ ότι ο κύκλος έκλεισε.   
Ίσως μια ενασχόληση με διάσωση – προβολή παλιού φωτογραφικού υλικού από την γενέτειρα, στο ερασιτεχνικό μέτρο του δυνατού, να μας κρατάει σε κάποια επαφή, ίσως και κάποια μικρή εξαίρεση στα παραπάνω.   
Σας ευχαριστώ για την πολύχρονη αποδοχή αλλά και για την ανοχή σας, επισημαίνοντας το ότι υπάρχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες ενημερωτικές  παρουσίες στον τύπο και στο διαδίκτυο, που σχέση έχουν με την περιοχή μας, όπως επίσης είναι χρήσιμη και η αμεσότητα την οποία παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με καλή χρήση πάντα.. 
Με εκτίμηση

Δ. Ι. Καλπύρης    31.08.2016   Αμφίκλεια [Δαδί]   

Αυτό τό mail πήρα σήμερα....
Φίλε Δημήτρη.
 Δυό λόγια γιατί δέν σηκώνει καί παραπάνω. Ολοι μας σέ ευχαριστούμε γιά τήν πολύχρονη προσφορά σου. Εμείς πού είμαστε γέννημα αλλά όχι θρέμα τού Δαδιού περιμέναμε τίς φωτογραφίες σου νά δούμε δυό πράγματα από τό χωριό μας.
Τά δυό λόγια ειπώθηκαν, καί ματά-ξανά ένα "ευχαριστώ" από όλους μας.
Νά είσαι πάντα γερός καί δυνατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου