Σελίδες

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

 Ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή μας αποτέλεσε η επιλογή, από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, του “κλειστού” της Αμφίκλειας για την διεξαγωγή στις 11 & 12.05.2013, του FINAL FOUR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013.
Στο πραγματικά αθλητικό στολίδι της κωμόπολης, συναντήθηκαν αγωνιστικά οι 4 καλλίτερες ομάδες μπάσκετ της Κεντρικής Ελλάδας, στην κατηγορία τους για τον μικρό και μεγάλο τελικό.
Επικράτησε η ομάδα του Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ στον μικρό τελικό και η ομάδα του Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στον ΤΕΛΙΚΟ!
Θαυμάσια η όλη εικόνα αθλητικά και οργανωτικά, οι δε πανηγυρισμοί των νικητών κόσμιοι και από καρδιάς. Οι αθλητές, οι διοργανωτές και οι οικοδεσπότες, μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση, πρόσφεραν στους θεατές ένα πετυχημένο, ουσιαστικό και ποιοτικό, καθαρά αθλητικό διήμερο.
Πέρα από το σημαντικό αθλητικά γεγονός, ας μην μας διαφεύγουν και τα παράπλευρα οφέλη της τοπικής αγοράς [ξενοδοχεία, εστίαση, προβολή κλπ], ούτε επίσης το ποιοι έβαλαν πλάτη στην δημιουργία του “κλειστού,” το οποίο αποτέλεσε και αποτελεί με την σωστή διαχείρισή του κορυφαία προσφορά στην νεολαία της Αμφίκλειας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου