Σελίδες

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ολα τού γάμου δύσκολα....

Πρωτοφανή(;) επεισόδια και βίαιη διάλυση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας σημειώθηκαν χτες το βράδυ.
Όλοι εναντίον όλων και μια εικόνα σύγχρονης Βαβέλ οδήγησαν σε ακραίες ενστάσεις που πυροδότησαν ένα τεταμένο κλίμα που δεν είναι ασυνήθιστο στον πολύπαθο Δήμο τον μόνο που ούτε μια φορά δεν κατάφερε να αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου την αναγκαία όσμωση προκειμένου να προχωρήσουν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης μιας περιοχής που απλόχερα προίκισε η φύση αλλά αρνείται να δεχτεί η αγκυλωτική αντίληψη ορισμένων ανθρώπων.
Οι μικρο και μωροφιλοδοξίες ,οι δογματικές και στείρες εμμονές άλλων δυστυχώς οδηγούν σε κατάρρευση ενός θεσμικού φορέα που πολλά μπορούσε να επιτύχει αν βρίσκονταν το έλασσον της συναίνεσης σε βασικά και στοιχειώδη ζητήματα.
Δυστυχώς είναι πανθομολογούμενο ότι πριν καλά-καλά αναλάβει η νέα δημοτική αρχή του Καλλικρατικού Δήμου ,εκεί άρχισε η προεκλογική περίοδος των... επόμενων εκλογών.
Παράλληλα ορισμένοι λειτουργώντας με κορεσμένες και πεπερασμένες ιδεολογικές αντιλήψεις αντί να σκύψουν στο θεσμικό τους έργο και να υπηρετήσουν τους πολίτες όπως ετάχθησαν από τους ίδιους ένοιωσαν την ανάγκη να εξακοντίσουν τις ιδεοληπτικές του κοσμοθεωρίες την ώρα που ο τόπος ,η χώρα ολόκληρη δοκιμάζεται σκληρά.
Κρίμα.... 

Πηγή¨΄  http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου