Σελίδες

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

15ο rally - 24 ώρες Ελλάδα

Ευχάριστα αναστάτωσαν την τοπική κοινωνία της Αμφίκλειας το Σαββατόβραδο 13.10.2012 και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, 50 <μηχανοκίνητες ώριμες καλλονές> οι οποίες κατέλαβαν ειρηνικά μαζί με τους συνοδούς τους, την πλατεία 25ης Μαρτίου (κάτω πλατεία) και τους γύρω δρόμους, με αφορμή το 15ο RALLY <24> με ιστορικά αυτοκίνητα, στον σχεδιασμό του οποίου η κωμόπολη είχε κεντρικό ρόλο.

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών παραγόντων και χορηγών του αγώνα και άψογος στον ρόλο του οικοδεσπότη ο πρόεδρος της Τ. Κ. Αμφίκλειας αεικίνητος κ. Γ. Ποζιός ο οποίος αντιμετώπισε όλα τα σχετικά πρακτικά προβλήματα και φρόντισε επί πλέον για την καλή φιλοξενία των συμμετεχόντων αλλά και την τουριστική προβολή της περιοχής. Τα περισσότερα καταστήματα, ιδίως αυτά τα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωφελήθηκαν από την αυξημένη κίνηση.

Σαφώς και αυτές οι εκδηλώσεις δεν ανατρέπουν μνημόνια κλπ, όμως είναι προς την σωστή κατεύθυνση όσον αφορά στην περίφημη τουριστική ανάπτυξη, στην επιζητούμενη από την αγορά ψυχολογία, αλλά και στον εξοστρακισμό από αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις του νοηματικά, αρνητικά φορτισμένου όρου «ραλλύστας

Δ. Καλπύρης






















Αμφίκλεια 14.10.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου