Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τιμητική διάκριση στόν Γιάννη Μπαλωμένο.

 

Ο χρυσός ως τροφή με αντιοξειδωτικές ιδιότητες αποτελεί τη νέα τάση στην γαστρονομία στο εξωτερικό και τωρα στην Ελλάδα!
Η χρυσή σούπα με σαλιγκάρι παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση Food Expo και προκάλεσε το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
Τιμητική για τη Helixir Snail πως το δικό μας σαλιγκάρι αποτελεί βασικό συστατικό αυτού του εξαιρετικού διατροφικά και καινοτόμου προϊόντος .
Καλη επιτυχία στο δημιουργό του Giannis Mpalomenos!

1 σχόλιο: