Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Προεκλογικη συγκέντρωση στό Δαδί.


Ογκωδέστατη, με παρουσίες από όλο το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, σε κλίμα εξαιρετικό, με διάχυτη στην αίθουσα του Π&Π.Κ. Αμφίκλειας την διάθεση κατανόησης και ουσιαστικής τοποθέτησης σχεδόν όλων απέναντι στα σοβαρά προβλήματα του Καλλικρατικού Δήμου ήταν η αποψινή {24.04.2014} συγκέντρωση, παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, κ. Γ. Γώγου.

Ο έμπειρος και ενεργός αυτοδιοικητικός κ. Γώγος, τοποθετήθηκε και δεσμεύτηκε δημόσια,   εξαγγέλλοντας τα ρεαλιστικά αυτοδιοικητικά του σχέδια, σε σχέση και με την διακηρυχθείσα συνεργασία με την παράταξη του Λ. Χ. Σκλαβούνου.

Ο κ. Λ. Χ. Σκλαβούνος με την ευθύτητα που τον διακρίνει και την μεγάλη αυτοδιοικητική του εμπειρία, τόνισε με σαφήνεια, ότι δεν υπάρχουν εχθροί ή αντίπαλοι στον ενιαίο Δήμο, εκτός από τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μόνο με ενεργή συστράτευση όλων των Δημοτών και προς τα εκεί κατέτειναν και κατατείνουν οι προσπάθειές του.

Ακολούθησε πληθώρα ερωτήσεων προς τον υποψήφιο Δήμαρχο, οι οποίος έδωσε τις ανάλογες απαντήσεις και τελικά κάτω και από την άψογη διεύθυνση της συζήτησης από τον πρόεδρο κ. Γ. Ποζιό, επεκράτησε ένα πρωτόγνωρο πνεύμα αυτοδιοικητικού και πολιτικού ρεαλισμού, κατανόησης και συνεργασίας που μόνο κέρδος για τους Δημότες προμηνύει.

Δ. Καλπύρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου